Delicioase fillinguri termostabile
fructe și creme
întrebări?
apel:  +40722642190

Reţete

Fursecuri Macarons

Ingrediente

150 g de făină de migdale
150 g de zahăr pudră
60 g + 60 g de albuș
150 g + 35 g de zahăr
50 g de apă
orice colorant alimentar gel

Preparare

Rețetă pentru aproximativ 40 buc. după pliere.

Pregătiți tăvile cu hârtie de copt, apoi desenați cercuri cu un diametru de aproximativ 3 cm, separate între ele la aproximativ 2 cm. Important: hârtia trebuie așezată pe tava de copt cu cercurile desenate în jos pentru a nu lăsa urme de creion pe fursecuri. De asemenea, puteți folosi covorașe speciale din silicon pentru fursecurile macarons.
Se amestecă făina de migdale într-un robot de bucătărie cu zahăr pudră timp de aproximativ 2 minute, apoi se cerne într-un vas printr-o sită cu plasă fină. La făina cernută cu zahăr, adăugați 60 g de albuș și amestecați până când se obține o pastă groasă. În acest moment, puteți adăuga orice colorant alimentar și amestecați bine. Culoarea trebuie să fie destul de intensă, deoarece culoarea fursecurilor se va estompa pe parcursul întregului proces de preparare. Puneți aluatul deoparte.
Puneți 150 g de zahăr și 50 g de apă într-o cratiță. Pregătiți siropul de zahăr. Nu trebuie amestecat în timpul fierberii. Măsurați temperatura siropului cu un termometru de cofetărie. Dacă atinge aproximativ 108°C, bateți restul de 60 g de albuș cu 35 g de zahăr. Când siropul atinge temperatura de 118°C, îl puteți turna încet peste albușurile bătute și apoi îl puteți amesteca la viteză mare până când se răcește complet. Adăugați bezeaua rezultată în 2-3 porții în pasta de migdale și amestecați cu grijă. Se amestecă totul cu multă atenție folosind o spatulă din silicon până când masa se va scurge de pe ea formând o așa-numită panglică.
Puneți masa de aluat într-un pos de cofetărie cu un capac rotund și faceți rondele pe tavă de copt pregătită în prealabil. Loviți tava de copt de câteva ori pentru a elibera aerul din prăjituri. Eventualele bule de aer pot fi, de asemenea, străpunse cu atenție cu o scobitoare. Lăsați fursecurile timp de aproximativ 20-30 de minute (vor deveni mate și nu se vor lipi la atingere de degete). Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 140°C timp de aproximativ 14-16 minute. Lăsați fursecurile coapte pe tava de copt până se răcesc complet. Apoi, ungeți-le cu cremă.

Cremă de zmeură
(pentru aproximativ 40 de macarons)
80 g de ciocolată albă
40 g de smântână pentru frișcă 36%
210 g de umplutură de zmeură 60% Lauretta

Puneți ciocolata cu smântâna pentru frișcă într-o cratiță și încălziți-o amestecând până când ciocolata se dizolvă complet. Apoi, adăugați umplutura cu zmeură Lauretta 60%. Încălziți totul și amestecați bine. Lăsați să se răcească.

Cremă Lemon Twist
(pentru aproximativ 40 de macarons)
100 g de unt
250 g de umplutură cu cremă Lemon Twist Lauretta

Bateți untul până devine ușor și pufos. Adăugați umplutura Lauretta Lemon Twist și amestecați cu un mixer până când ingredientele sunt bine omogenizate.

Cremă de vanilie
(pentru aproximativ 40 de macarons)
240 g de mascarpone
120 g de umplutură de vanilie Lauretta

Mascarpone și umplutura de vanilie Lauretta se amestecă cu un mixer până la omogenizare.


Aromele cremelor reprezintă doar câteva exemple. Merită să experimentați diferite arome și tipuri de umpluturi Lauretta pentru a obține o gamă întreagă de arome.

Design:
Code:
Code:
Design:
Copyright © Kandy 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.