Delicioase fillinguri termostabile
fructe și creme
întrebări?
apel:  +40722642190

Reţete

Acadele cake pops

Ingrediente

Pandișpan:
5 ouă
200 g zahăr
150 g de făină de grâu
50 g de făină de cartofi

Cremă de cocos:
130 g de umplutură Lauretta cu gust de cocos
65 g mascarpone

Cremă de șampanie
130 g de umplutură Lauretta cu gust de șampanie
65 g mascarpone

Glazură de ciocolată:
200 g ciocolată de lapte
1 lingură de ulei

Glazură albă:
200 g ciocolată albă
1 lingură de ulei

Suplimentar:
Topping de zahăr

Preparare

Rețetă pentru 30 de bucăți

Pregătiți 30 de bețe pentru acadele cake pops sau paie din hârtie. Baza formei de copt cu diametrul de 24 de cm se căptușește cu hârtie de copt.

Bateți ouăle și zahărul timp de aproximativ 15 minute, pentru ca volumul acestora să se tripleze. Adăugați făina de grâu și făina de cartofi, cernute prin sită. Amestecați delicat cu un tel. Puneți aluatul în forma pregătită și coaceți la 175 °C timp de 40 de minute. Lăsați să se răcească.

Pregătiți cremele. Mascarpone și umplutura Lauretta cu gust de cocos se amestecă bine cu o lingură. La fel se pregătește și crema de șampanie. Pandișpanul se taie în 2 bucăți egale. Fiecare se rupe în bucățele mai mici și se amestecă cu mixerul timp de aproximativ 30 de secunde. La prima porție se adaugă crema de cocos și se amestecă bine cu o lingură. A doua porție se amestecă cu crema de șampanie. Masele pregătite se pun la congelator timp de aproximativ 15 minute.

Scoateți ambele mase și începeți formarea acadelelor: pe cântarul de bucătărie cântăriți porții de 30 de grame și formați-le în sfere netede. Introduceți-le din nou în congelator pentru 15 minute. Între timp pregătiți glazura: ciocolata și uleiul se dizolvă într-o baie de apă.

După scoaterea din congelator, înfigeți bețele în sfere. Capătul bățului sau al paiului se înmoaie în glazură (aceeași glazură care va acoperi acadelele) și se introduce aproximativ până la jumătatea sferei. Sferele astfel pregătite se pun pe o tavă căptușită cu hârtie de copt și se introduc din nou în congelator, de data aceasta pentru 30-45 de minute.
Apoi sferele se scufundă în glazura aleasă. Glazura trebuie să acopere întreaga sferă (dacă glazura s-a răcit, încălziți-o din nou într-o baie de apă). Partea de sus se poate presăra cu topping.

Acadelele astfel pregătite se pun în suport sau se aranjează pe farfurie, cu bățul în sus. Păstrați în frigider.

Design:
Code:
Code:
Design:
Copyright © Kandy 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone / All rights reserved.